Hieroin Samalla Pyllyänsä Ja Painoin Mulkullani Kuin Voita Kirnuttaessa….

Pelkällä katseella Damian tuntuu haastavan mut; laskelmoiden mahdollisuuksiaan mua vastaan. Mietin samalla, kun Alex repii mun farkkuni auki ja työntää kätensä mun boksereitteni sisään, se murahtaa tyytyväisenä ja alkaa hieromaan mun elintä samalla kun nuolee mun kaulaa. Oon niin onnellinen ja niin humalassa!

Missä tää villipeto oikein piileksi? Alexin kädet tuntuu ehtivän joka paikkaan ja kun päästään asunnon eteen se työntää tukun seteleitä kuskin kouraan ja raahaa mut ulos.

Doggailua

Toivottavasti nyt… Tanakka kundi laskeutui eteeni ja imaisi kullini suuhunsa.

Tunsin kyllä oloni irstaaksi istuessani siinä ovi auki ja jalat levällään täysin alasti. Tunsin kuinka sauma upposi peppuhuulieni väliin ja värisin kiimasta.Tosin, kyllä niistä sai useampi nauttiakin ja aika usein:) Ja taas koko 35v kroppani huusi munaa ja persettä, panemista ja antamista. He seisoivat siten etten päässyt autooni sisään ja olin pienessä paniikissa koska jos he tulisivat autoni molemmille puolille, he näkisivät alastoman alavartaloni.Parissa minuutissa hän teki tarpeensa sisääni ja kun hän veti veltostuvan aisansa ulos, tunsin taas kuinka kuumaa spermaa valui reisilleni.

Se tuli kuin tulivuori hänen painaessaan vaginansa kasvojani vasten hokien , nuole nuole…. Samalla lähestyin ja olin edessänsä katsoen häntä silmiin….

Sopiihan se sanoi Leena ja keksittiinhän me, haluatteko kuulla mitä…

Noin tunnin päästä heräsin kauheaan stondikseen ja huomasin ajatelleeni naapurimme naista, aviossa elävää tosi solakkaa Eijaa jonka miehen tiesin tätä pettäneen jo vaikka kuinka kauan. Pitää viedä tämä yöpaita heti tuonne pesukoneeseen ettei se vaan jää mihinkään, anoppini sanoi .. Hieroin samalla pyllyänsä ja painoin mulkullani kuin voita kirnuttaessa…. Painoin Leenan pöytää vasten härnäten häntä viemällä kyrpäni vaollenssa mutten sisään… Odota sanoin ja vedin mulkkuni ulos …. Yritin peitellä sitä kun anoppini sanoi että tämä oli ensimmäinen kerta koko hänen 68 vuotiaan elämänsä aikana kun hän näki miehen runkkaavan.. Olihan anoppini toki kiinnostunut mitä tyttärensä perheeseen kuuluu … Kiersin kielelläni klitorista kunnes se sojotti kuin yksinäinen kumpu vaginan yläosassa ja Leenan ensimmäinen orgasmi lähestyi…

Elämäni Pera, osa 12

Olin saanut Peran laukeamaan pelkästään peppulihaksillani. Olin saanut ihanasti kyrpää ja koko rakastelu oli tuntunut aivan uskomattoman lämpimältä. Kuumaan peppuuni, syvälle sisääni tuosta sykkivästä terskasta syöksyi spermaa peppuni täydeltä. Peran vatsalihakset olivat jännittyneenä ja kyrpä oli sykkivän sinipunaisena, juomukkaana minun kädessäni. Peppuni tarrasi kouristuksenomaisesti Peran kyrpään joka oli jo hiukan pehmennyt. Saippuoin kyrpää ja vatsaa hitaasti ja tunnustelin jokaista kyrvän juomua. Ihanaa. Terska kasvoi entistä isommaksi kunnes aloin pelätä että Pera laukeaa siihen paikkaan. .. Vedin kyrpää ylöspäin ja … lopulta Peran kyrpä irtosi minusta. Hetken mielijohteeesta tarrasin saippuaan ja aloin hitaan ja varman saippuonnin. Voimakas ja varma tunne. Pikkuhiljaa aloin piristyä ja huomasin tilaisuuden.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s